Erno Mijland en Herm Kisjes schrijven en spreken over de mogelijkheden van games in onderwijs, zorg/hulpverlening en opvoeding en gezond omgaan met gamen.

14 april 2009

Over de makers

Herm Kisjes (1966) heeft een eigen praktijk (Affect2U) waar hij cliënten met verslavingsproblemen en aanverwante problemen begeleidt en behandelt. Daarnaast is hij werkzaam als freelancer voor Fontys Hogeschool Verpleegkunde. Herm geeft op zijn vakgebied diverse trainingen, lezingen en schreef over diverse artikelen en boeken waaronder het boek ‘0%, acht verhalen van niet-drinkende alcoholisten’. Hij is gespecialiseerd op het gebied van gameverslaving en internetverslaving waar hij cliënten in begeleidt. Daarnaast geeft hij op dit gebied trainingen en schrijft hij boeken/artikelen.

Erno Mijland (1966) is zelfstandig kennisondernemer. Hij schrijft artikelen en verslagen voor magazines en online media en verzorgt creatieve workshops, trainingen en presentaties op maat. Na zijn opleiding als leraar Nederlands en Engels voor het voortgezet onderwijs werkte hij jarenlang voor de lerarenopleidingen van Fontys. Erno's invalshoek in het project is vooral de vraag hoe games een positieve bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van jonge mensen. Erno maakte de afgelopen jaren verschillende boeken in opdracht voor de Provincie Noord-Brabant (dementie en design), interviews met mensen met een verstandelijke beperking (Lunet zorg) en integratie van leerlingen met een beperking in het reguliere voortgezet onderwijs (Novalis College). Daarnaast schreef hij 'Leef met lef' over creativiteit en was hij een van de redacteuren van de zesdelige Volkskrant Banen-boekenserie ‘Ik ga voor…’ over loopbaan en motivatie.

'It's all in the games' is vormgegeven door Rob Suijker, www.amberforest.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten