Erno Mijland en Herm Kisjes schrijven en spreken over de mogelijkheden van games in onderwijs, zorg/hulpverlening en opvoeding en gezond omgaan met gamen.

03 november 2012

Groepsessies voor cliënten met internet- en gameverslaving

Bij Affect2U, een ambulant centrum voor mensen met verslavingsproblemen, wordt gestart met een groep voor mensen met internet- en gameverslaving. Internet- en gameverslaving is een lastige en soms onderschatte verslaving.

Bijna altijd is er bij overmatig gamen, Twitteren, Facebook, surfen op internet enzovoort sprake van onderliggende problemen. De digitale wereld biedt meer controle en veiligheid dan ‘In Real Life’ (IRL). Je vlucht voor depressieve gevoelens, eenzaamheid, negatieve gedachtes, angsten, je bent verslavingsgevoelig voor internet of je ontwijkt een vervelende thuissituatie. 

In maandelijkse bijeenkomsten met lotgenoten wordt stil gestaan bij ieders verslaving en een aantal thema’s die betrekking hebben op internet- en gameverslaving.
Voor deelname aan deze groep of verdere informatie kunt u contact opnemen met Herm Kisjes, e-mail herm@affect2u.nl of telefoon (06) 588 22 561.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten