Erno Mijland en Herm Kisjes schrijven en spreken over de mogelijkheden van games in onderwijs, zorg/hulpverlening en opvoeding en gezond omgaan met gamen.

15 december 2014

It's all in the games nu ook als ebook


Deze maand is bij InnoDoks Uitgeverij de digitale versie verschenen van het boek 'It's all in the games' uit 2009.

In ‘It’s all in the games’ belichten Herm Kisjes en Erno Mijland het gamen van twee kanten. In ‘Gamen is geweldig’ vertellen ze over de voordelen van gamen, in ‘Gamen geeft problemen’ gaan ze in op de nadelen en risico’s van gamen.

Doel van dit e-book is om ouders, leraren, hulpverleners houvast te bieden bij het begeleiden van jonge gamers in de leeftijd van 8 tot 25 jaar. Dat doen de auteurs door objectieve informatie te geven, praktische adviezen en door de lezer kennis te laten maken met de wereld van het gamen en de beleving van gamers.

Dit boek tot stand gekomen door gesprekken te voeren met deskundigen, maar vooral ook door te luisteren naar ervaringen uit de eerste hand: de verhalen van gamers en hun ouders. De auteurs hebben daarvoor tientallen interviews gehouden en een aantal enquêtes uitgezet, die door ruim 400 respondenten met opvallend veel toewijding zijn ingevuld.

Het ebook is een ePub-bestand dat u direct kunt inlezen op uw eReader of tablet. Het boek kost € 9,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

1 opmerking:

  1. Mooie website..en goede artikelen.
    Misschien is deze site ook interessant voor lezers van hier..recent is er nog een artikeltje over VR en AR (de toekomst van gaming?) geplaatst: http://crazyfootgames.nl

    BeantwoordenVerwijderen