Erno Mijland en Herm Kisjes schrijven en spreken over de mogelijkheden van games in onderwijs, zorg/hulpverlening en opvoeding en gezond omgaan met gamen.

15 december 2009

Documentaire over jongeren en gamen

Veel ouders begrijpen maar weinig van de wereld van het gamen. Ze maken zich zorgen over de invloed van games op hun kinderen, soms terecht, soms onnodig. Andere ouders laten hun kinderen hun gang maar gaan, ook als gamen steeds meer ten koste gaat van andere dagelijkse activiteiten. Hoe moet je als ouder omgaan met het gamegedrag van je kind? Jonge gamers kunnen daar zelf heel zinvolle dingen over zeggen.

In 2010 gaan Erno Mijland en Herm Kisjes daarom samen met documentairemaker Phocas Kroon een korte documentaire maken over jongeren en gamen. De film wordt gemaakt op basis van interviews met jonge gamers, die vertellen hoe zij vinden dat ouders jongeren kunnen begeleiden bij het gamen. Voor deze documentaire zoeken we jonge, maar ervaren en enthousiaste gamers die het leuk vinden om hieraan mee te werken. Heb je belangstelling? Stuur dan je contactgegevens per mail naar ernomijland@gmail.com of herm.kisjes@chello.nl. Uiteraard worden je gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten