Erno Mijland en Herm Kisjes schrijven en spreken over de mogelijkheden van games in onderwijs, zorg/hulpverlening en opvoeding en gezond omgaan met gamen.

19 september 2012

Themabijeenkomst over gamen/computer en autisme

Op woensdagavond 3 oktober 2012 organiseert het Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk i.s.m. Steunpunt Mantelzorg Gennep, Aksent, Zorgverlening de Leijgraaf, PGZ, MEE, Kleur, GGZ en het Regionaal Samenwerkingsverband Autisme een bijeenkomst voor mantelzorgers van mensen met autisme (PDD NOS, Asperger). Ouders, partners, broers/zussen, vrienden, opa’s en oma’s uit het Land van Cuijk en Gennep zijn van harte welkom op deze avond.

Bas Kamer van Kentalis verzorgt een presentatie met informatie over het thema. Daarnaast staat een ervaringsverhaal/interview met een jongvolwassen vrouw met ASS op het programma. Deelnemers kunnen vervolgens in kleine groepjes onder leiding van professionele begeleiders ervaringen en gedachten uitwisselen.

Wie de avond bij wil wonen kan zich vóór 1 oktober 2012 opgeven via telefoonnummer 0485-846739 of mail naar: info@mantelzorglvc.nl. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur. Locatie: Kleppenburg, Europlein 4, 5441 BK, Oeffelt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten